instructies voor het onderhoud

Wat is ion-mask™?

ion-mask™ technologie is een doorbraak in de verbetering van het oppervlak van de schoen. Het werkt op moleculair niveau, waar het onzichtbaar aan de oppervlakten van producten hecht en waar het de uitzonderlijke eigenschap met zich meebrengt waardoor de meeste vloeistoffen worden afgestoten.
De voordelen zijn net zo transparant als de technologie op zich.  Met minimaal verbruik en te verwaarlozen verspilling is de verbetering met de ion-mask technologie een grote sprong voorwaarts in de technologie van het schoeisel.  

Voor meer informatie ga naar  Magnum ion-mask

Wat is wpi?

Alle producten die dit kenmerk dragen zijn waterdicht. Het  ion-mask™ proces verbetert de natuurlijk water afstotende materialen in deze schoenen, zoals leer dat doet. In plaats van het beperken van het ademend vermogen van materialen zoals gebeurt met standaard waterdichte procedures, WPi   Instead of limiting the breathability of the materials by using standard waterproofing technologies, WPi laarzen behouden hun ademend vermogen . Zo blijven uw voeten droog van binnen aangezien evnetueel zweet naar buiten kan ontsnappen.

 

WAT IS HPi?

ion-mask™ HYDROPHOBIC laarzen zijn niet ontworpen om waterdicht te zijn. Open Mesh Woestijn laarzen zullen bijvoorbeeld water toe laten door het ontwerp van de laars. Met Ion-Mask technologie wordt het oppervlakte van iedere vezel verbetert.

Alle Hpi producten zijn waterschuw, dat wil zeggen dat de bovenste laag vezel minder water asborbeert. Dit zorgt ervoor dat de laars eerder droog en lichter wordt.. Ion-Mask HYDROFOBIC producten zijn ook vuilafstotend waardoor uw laarzen langer schoon blijven.

Verzorging product

Wanneer de laars zeer regelmatig en intens gebruikt word  behoort het tot de mogelijkheden dat evnetueel vuil de technologie belemmert. Wij raden u dus aan om u schoenen schoon te houden voor optimaal gebruik.

Als uw laarzen schoon gemaakt dienen te worden raden wij een vochtige doek aan waarmee u zachtjes over de vuile oppervlakten wrijft. Wanneer u het vuil heeft verwijderd zullen de laarzen moeten drogen in een aangename temperatuur ( niet te warm ) waardoor de water  afstotende functie weer terug zal komen.

Gebruik geen op alcohol gebaseerde of chemische schoonmaakmiddelen aangezien dit de technologie zal aantasten. Wij raden u niet aan om uw laarzen in de wasmachine te wassen.

Laatste nieuws

Blijf up to date met Magnum

Meer